top of page

Salad mùa hè trộn sốt si rô cây phong

Món Salad mùa hè trộn sốt si rô cây phong này ngọt, thơm và bổ dưỡng! Bí quyết thành công là dùng si rô cây phong nguyên chất ngọt dịu nhẹ.


Salad mùa hè trộn sốt si rô cây phong
Dùng si rô cây phong nguyên chất để có món ăn như ý
  • Preparation: 5 minutes

  • Total time: 5 minutes

  • Yield: 1

Nguyên liệu


Maple Vinaigrette

  • 1/4 cup balsamic vinegar

  • 1/2 cup olive oil

  • 1/4 cup sugar

  • 2 tbsp pure maple syrup (tip: Benard pure maple syrup, can order from link below)

  • 1 tbsp water (add more if you feel it needs it)

  • 1 tsp dry mustard

  • 1 tsp salt

Salad

  • Romaine lettuce (or Green Leaf or Butter Lettuce torn into bite-sized pieces)

  • 1 or 2 mangoes (cut up into bite-sized chunks)

  • 1/4 – 1/2 red onion (sliced thin)

  • 1 cup red beans

  • 1/2 avocado

Hướng dẫn

  1. Pha trộn giấm, dầu, đường, xi-rô, nước, mù tạt và muối.

  2. Trộn với rau diếp, xoài, hành tây, và vài lát bơ.

  3. Thưởng thức!




CHỦ ĐỀ
BÀI ĐĂNG GẦN ĐÂY
bottom of page